Import Espuga hoteles y restaurantes

Import Espuga: Hoteles y Restaurantes

Com a distribuïdors carnis a Andorra, fem suport a l’ampli sector hoteler del Principat d’Andorra, i les seves col.laboracions als esdeveniments gastronòmics.

Establiments emblemàtics del País com Hotel Pyrenees, o el Restaurant Les Closes, situats a un dels millors carrers de vianants, a on es troben les firmes comercials més conegudes, al Shopping Center Vivand, al centre d’Escaldes.

També al cor geogràfic d’Andorra, Encamp, hotels familiars de tracte impecable i confort excel·lent com l’Hotel Guillem, situat a la Vila d’Encamp, a peu de pistes de Grandvalira.

Apassionats restauradors, inspiradors de les jornades gastronòmiques del conegut esdeveniment anual Andorra a Taula a on gaudir un alt nivell de cuina casolana com El Crostó , o llocs d’artesania culinària i pintoresca creativitat, com la coneguda Borda Troguet.

Carnisseries del país que donen el servei al client detallista, i també a les empreses que es dediquen a creacions de càtering , artesans que elaboren xarcuteria a les nostres muntanyes, de totes i cadascuna de les parròquies, que gaudeixen de les visites de clients fidels al comerç i gastronomía andorrans, com ara Carnisseria i xarcuteria Lomar al Pas de la Casa, (Encamp), o l’emblemàtic Supermercat-Restaurant-Brasería Manacor a peu de pistes de GrandValira sector El Tarter.

Oferint un interessant circuit degustació a les dues Valls, gaudir del nostre marc paisatgistic i degustar el producte estrella, carn vermella de Bou als restaurants d’alta muntanya, situats a Vallnord.

I gaudir d’experiències extraordinàries sopant sota les estrelles a la Borda de la Coma, Refugi de les Portelles, o al Coll de la botella.

Sense oblidar una cuina mes distesa i rápida, com un bon entrepa de llom de Porc de palou a les diferents cafeteries de sectors de Pal, Arinsal o Arcalis.